Velkommen

HeartWise Co. tilbyder coaching målrettet karriereudvikling og personlig udvikling til dig, der gerne vil opfylde dine professionelle ambitioner og personlige livsmål og bygge en bro mellem disse.

 

To be human is to become visible, while carrying what is hidden as a gift to others” – David Whyte

 

Holistisk tilgang

Med HeartWise vil du opleve en holistisk tilgang, hvor både professionelle udfordringer og personlige blokeringer bearbejdes på lige fod. Denne tilgang baseres på Cedrics unikke baggrund som tidligere konsulent og forsker og en tiårig lang passion og uddannelser inden for kropsorienteret psykologi, meditation, yoga samt andre metoder fra personlig udvikling. Læs mere om HeartWise Co.’s tilgang til coaching.

Med en holistisk tilgang får du de perfekte rammer til at udvikle dig personligt og professionelt samtidigt.

**

Cedric har boet i 4 forskellige lande og taler flydende dansk, fransk og engelsk. Sessioner kan foregå i et af disse 3 sprog.

 

PVUS: den nye MUS for startups og små virksomheder

Person- og Virksomhedsudviklingssamtale (PVUS) er en ny form for MUS udviklet af Cedric Gorinas og tilbudt af HeartWise Co., som er designet til at matche små virksomheders behov, struktur og nuværende udfordringer. PVUS prioriterer hver persons udvikling og virksomhedens udvikling på lige fod og bygger bro mellem de to. Forbindelsen mellem de to bearbejdes igennem individuelle samtaler, som fokuserer på hver persons personlige og professionelle ambitioner og situation, efterfulgt af en team-baseret workshop, som bygger videre på samtalerne, tager eventuelle udfordringer op og sætter klare handlinger i værk for at støtte virksomhedens mission.

Læs mere om PVUS her

Er PVUS måske noget for din virksomhed? Kontakt mig her og lad os tage en snak. 

 

 

Eksempler på hvad Cedric har hjulpet tidligere individuelle klienter med:

 

… Klargøre deres styrker og livsretning og -vision, og hjælpe dem med at udleve disse i deres job el. forretning.

… Hjælpe dem med relationelle udfordringer og løse konflikter mellem partnere og kollegaer.

… Træffe afgørende beslutninger og forblive i balance under organiseringen af en stor begivenhed.

… Skabe og implementere en oplagt struktur for virksomheden, som afspejler deres værdier og mission.

… Arbejde med generthed og dele deres autenticitet på en måde, der passer ind i en professionel kontekst.

… mm.

Hvad tidligere kunder har sagt om Cedric

 

Forløbet har været over alle forventninger en rigtig positiv, konstruktiv og lærerig proces. Fra den individuelle samtale til workshoppen og implementering har Cedric formået at skabe et tillidsrum, hvor alle føler sig hørt, inkluderet og taget seriøst.” Stine K.

***

Cedric er en dygtig og klar formidler, som ovenikøbet skaber et trygt og sikkert rum. Hans workshop skabte gode og vigtige refleksioner for mig.” Tanja M.

***

 “Cedric hjalp mig med at finde ind til min egen sandhed i og omkring opbygningen af festivalen NJORD. Cedric er eminent god til hurtigt at se strukturer og mønstre i problematiske situationer og give redskaber til at håndtere dem, så man ikke kun løser udfordringerne, men også vokser med dem. Håndteringen sker altid i respekt for både den anden OG for én selv. Det er evnen til hele tiden at føre én på sporet af én selv, der er Cedrics helt unikke evne. Jeg gik derfra hver gang med følelsen af at være blevet hørt helt ind i en kerne af mig selv, som jeg ikke selv havde været i stand til at lytte til og tage hensyn til. Med empati, indlevelse og respekt guider Cedric én ind i ens midtpunkt hele tiden, så man kan være og forblive tro mod sig selv og ens eget projekt. De redskaber, han har lært mig, har jeg kunnet taget med mig ind i min praktiske tilgang til det videre arbejde med fornemmelsen af soliditet i virksomheden som resultat. Jeg kan på det varmeste anbefale Cedric og hans virksomhed Heartwise Consulting.”  Jane S.

***

Cedrics workshop svingede godt med måden jeg arbejder på, og de forandringer jeg er i gang med. Jeg tror endnu mere på mig selv og det, jeg laver. Cedrics ledelse var meget tryg, rummelig og følende“. Dagomora D.

***

Det er virkelig magisk hvordan Cedric skaber med tilstedeværelse, nærvær og vise spørgsmål et rum fyldt med tillid og inspiration og muliggør, at indsigterne flyder. Det var spændende og engagerende, og jeg vil til enhver tid deltage i HeartWise Consulting workshops fremover; de giver mig meget at overveje i forhold til selv-ledelse, jobmuligheder og fremtidige fritidsinteresser samt nye oplevelser og erfaringer. Girmine F.C.Z.

Cedric underviser også i yoga og mindfulness. Se mere om HeartWise Yogas hjemmeside.